Goedkope motorverzekering

Bereken direct uw premie!

Unieke polisvoorwaarden en grenzeloze service.
Unieke verzekering voor motorrijders.

Goedkope motorverzekering

Een goedkope motorverzekering afsluiten? Dit kan gemakkelijk en snel online via directmotorverzekeren.nl. Want wanneer u een nieuwe motor heeft gekocht wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gaan genieten van een lange motorrit. Allereerst is het dan belangrijk om een goede verzekering af te sluiten.

Door het afsluiten van een goedkope motorverzekering met WA-dekking bent u verzekerd als u schade aanricht bij de tegenpartij. Bijvoorbeeld doordat u per ongeluk tegen een andere auto of motor aanrijdt en hierdoor een kras ontstaat. Een WA-verzekering is verplicht in Nederland, daarnaast kunt u er zelf voor kiezen om uw verzekering uit te breiden.

Goedkope motorverzekering afsluiten? Kies voor directmotorverzekeren.nl!

Bereken direct uw premie!

Goedkope motorverzekering afsluiten

Een motorverzekering afsluiten kan via verschillende dekkingen. De één kiest voor de laagste premie maar anderen vinden zekerheid weer belangrijk. U kunt grofweg kiezen tussen de dekkingen WA, WA+ en All risk. Daarnaast zijn er nog interessante kortingen mogelijk bij bepaalde verzekeringen. Bent u benieuwd naar alle details? Lees dan ons complete dekkingsoverzicht op de website. Wij zorgen ervoor dat het afsluiten van uw goedkope motorverzekering zo soepel en snel mogelijk gaat! Kies voor directmotorverzekeren.nl! Voor uw Yamaha, Honda, Suzuki, BMW, Kawasaki of Ducati
motorfiets sluit u makkelijk een motorverzekering bij ons af.

Wat kost een motorverzekering?

Waar we het hebben over een goedkope motorverzekering, vraagt u zich ongetwijfeld af wat een motorverzekering bij directmotorverzekeren.nl dan maandelijks precies kost. Dit is per motor en bestuurder verschillend en kunt u eenvoudig zelf berekenen. Uw premie is afhankelijk van diverse factoren. We sommen de belangrijkste hieronder op:

  • Uw leeftijd
  • Uw postcodegebied
  • Uw merk en type motor
  • De leeftijd van uw motor
  • Uw schadevrije jaren
  • Het type motorverzekering

Een goedkope motorverzekering is dus een relatief begrip, want iemand met weinig ervaring en wonend in een drukke stad, rijdend op een splinternieuwe Harley Davidson, betaalt aanmerkelijk meer dan een 50-plusser die al jarenlang op het platteland rondtoert op een inmiddels dertig jaar oude Yamaha. In beide gevallen geldt echter dat u bij directmotorverzekeren.nl goedkoper uit bent dan bij andere verzekeraars.

WA- of all risk-motorverzekering?

Zoals reeds hierboven vermeld is een van de factoren die de prijs van uw goedkope motorverzekering bepaalt het type verzekering dat u afsluit. Hierbij heeft u de keuze tussen een WA-, WA+- of een all risk-motorverzekering. Welke variant u kiest hangt voornamelijk af van de waarde van uw motor. In het geval van een oude motor met een lage dagwaarde is een all risk-verzekering relatief duur, terwijl het afsluiten van een WA-verzekering op een splinternieuwe motor weer een te groot financieel risico vormt.

WA-verzekering

WA is in Nederland wettelijk verplicht en houdt in dat de schade die u een ander berokkent vergoed wordt. Een goedkope WA-verzekering van directmotorverzekeren.nl vergoedt materiële schade tot €2.500.000,- en letselschade tot liefst €6.100.000,-. Schade aan uw eigen voertuig (of lichaam) komt voor eigen rekening.

WA+-verzekering

Naar de WA+-verzekering wordt ook wel verwezen met de term WA beperkt casco. Het is een tussenvorm van de WA- en de all risk-verzekering. Hierbij is uw motor onder meer ook verzekerd bij schade door bijvoorbeeld brand of storm, is uw kleding verzekerd in het geval van een ongeluk en geldt de zogeheten aanschafwaarderegeling tot €25.000,-. Schade die toe te wijzen is aan uzelf valt niet onder de WA+-verzekering.

All risk-verzekering

Dit laatste geldt wel voor de all risk-verzekering, ook wel WA casco genoemd. Ook wanneer u zelf schuldig bent aan een ongeval, wordt de schade aan u en uw voertuig vergoed. Uitzonderingen vormen vanzelfsprekend situaties waarin bijvoorbeeld alcohol of drugs in het spel zijn, u deelneemt aan een wedstrijd of op een andere manier bewust de wet overtreedt. Daarnaast krijgt u bij een goedkope all risk-motorverzekering van directmotorverzekeren.nl pechhulp in Nederland en Europa, plus 30 dagen vervangend vervoer in het buitenland. Een derde voordeel van de all risk-verzekering is de zogeheten nieuwwaarderegeling voor motoren met een maximale cataloguswaarde van €25.000,-.

Hoe vraag ik een goedkope motorverzekering aan?

U kunt via de website zeer eenvoudig zelf uw goedkope motorverzekering afsluiten. Zo kunt u direct verzekerd bij de dealer wegrijden. Bereken uw premie, kies welke verzekering het best bij u past, vul uw gegevens in en rond de registratie binnen een paar minuten al af. Een goedkope motorverzekering afsluiten was nog nooit zo gemakkelijk. En heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u hieronder.

Motorverzekering afsluiten: makkelijk, snel en goedkoop

Een goedkope motorverzekering afsluiten doet u gemakkelijk en snel via onze website. Uw motorverzekering zal geldig zijn in alle landen die op uw groene kaart vermeld staan. Ook een sportmotor, offroadmotor of een Enduro motor kan bij ons verzekerd worden. Hier gelden echter wel andere voorwaarden voor. Is uw motor ouder dan 20 jaar? Kies dan voor de oldtimerverzekering. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 0578 – 200 151. U mag ook een mail sturen naar info@directmotorverzekeren.online. Ga binnenkort ook veilig de weg op met een goedkope motorverzekering van directmotorverzekeren.nl!