Motorverzekering afsluiten

Bereken direct uw premie!

Unieke polisvoorwaarden en grenzeloze service.
Unieke verzekering voor motorrijders.

Motorverzekering afsluiten

In uw enthousiasme was u het misschien bijna vergeten: u moet nog een motorverzekering afsluiten! Want ook met een gloednieuwe motor zit een ongeluk helaas in een klein hoekje. Een slippertje, een aanrijding of een brutale diefstal. Het kan zelfs de meest ervaren bestuurder overkomen. Gelukkig doet Direct Motor Verzekeren dan zijn uiterste best om uw pijn een beetje te verzachten. Met snelle schadeafhandelingen, uitgebreide dekkingen én aantrekkelijke kortingen helpen wij u namelijk snel weer op weg. Een fijne reis gewenst! Bereken direct uw premie!

De basisdekkingen

Het afsluiten van een motorverzekering is verplicht. Gelukkig kunt u de invulling hiervan helemaal zelf bepalen. Bent u in het bezit van een motor die ouder is dan 10 jaar? Dan is de keuze voor een WA dekking vaak snel gemaakt. Hiermee verzekert u alle schade die u bij derden veroorzaakt. Schaft u motor van 4 tot 10 jaar oud aan? Dan wordt er in veel gevallen voor een WA+ dekking gekozen. Schade door brand, diefstal, storm en transport worden dan ook vergoed. Met een Allrisk dekking verzekert u daarnaast ook uw eigen schade.

Aanvullende dekkingsmogelijkheden

Bij het afsluiten van een motorverzekering kunt u bij ons ook aanvullende dekkingen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Opzittenden Schadeverzekering
  • Verkeersrechtsbijstand
  • Pechhulp
  • Accessoires

Weet u al welke goedkope motorverzekering het beste bij u past?

Inzittenden Schadeverzekering

Het zal u maar gebeuren: u raakt betrokken bij een verkeersongeval. Hierbij lopen niet alleen uw motor, maar ook uzelf of uw bijrijder ernstige schade op. De financiële gevolgen zijn groot. U moet betalen voor medische behandelingen, voor het misgelopen salaris en als het tegenzit ook voor de aanpassingen aan een woning of auto. Dan loopt het bedrag al snel in de papieren. Gelukkig kunt u zich hiervoor verzekeren. Kies bij het afsluiten van uw motorverzekering dan voor de optie ‘Opzittenden Schadeverzekering’.

Verkeersrechtsbijstand

Een verkeersongeval is een stressvolle situatie voor iedereen die erbij betrokken is. De gemoederen lopen soms hoog op. Het inschakelen van rechtsbijstand kan in zo’n situatie rust bieden aan beide partijen. Om hier aanspraak op te maken, kunt u tijdens het afsluiten van een motorverzekering kiezen voor de optie ‘Verkeersrechtsbijstand’. Hiermee krijgt u juridische ondersteuning bij verkeersconflicten in de breedste zin van het woord. Deze dekking wordt – tijdens het afsluiten van een motorverzekering – vaak gekozen.

Pechhulp

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Van een heftig ongeval tot een technisch mankement: ze komen vrijwel dagelijks voor. Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Veel motorliefhebbers kiezen tijdens het afsluiten van een motorverzekering daarom voor de aanvullende dekking ‘Pechhulp’. Hiermee staat er 24/7 een snelle en professionele hulpdienst voor u klaar. Daarnaast kunt u – tijdens het afsluiten van uw motorverzekering – ook nog kiezen voor een vervangende motor of onze woonplaatsservice.

Accessoires

Bij het afsluiten van een motorverzekering ligt de nadruk voornamelijk op voertuig- en letselschade. Vaak is dit niet het enige dat kapot gaat tijdens een ongeval. Wat dacht u van de accessoires, waaronder uw telecommunicatie? Deze worden in de basisverzekering vaak slechts deels vergoed. Dit schadebedrag kan echter hoog oplopen. In dat geval doet u er goed aan om bij het afsluiten van een motorverzekering te kiezen voor de aanvullende dekking ‘Accessoires’.

Na het afsluiten van een motorverzekering

Na het afsluiten van een motorverzekering is het belangrijk dat het voertuig op uw naam wordt geschreven. Bij de dealer is dit zo geregeld. Schaft u echter een occasion aan bij een particulier? Dan zult u bij het dichtstbijzijnde postkantoor of een kentekenloket van het RDW moeten langsgaan. Hier toont u het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode van uw nieuwe motor. Het voertuig wordt dan op uw naam geschreven.

Een verzekering van Direct Motor Verzekeren

Een motorverzekering afsluiten waarbij écht aan alles gedacht is? Dat doet u bij Direct Motor Verzekeren! Bij ons geniet u namelijk van een uitgebreide dekking voor helm, motorkleding en bagage. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Binnen onze verzekering kan de no-claimkorting namelijk oplopen tot maar liefst 80%. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke kortingen aan. Denk aan een winterstop- of beveiligingskorting. En rijdt u al meer dan 13 jaar schadevrij? Dan valt u bij uw eerste melding niet terug in uw korting.

Direct een motorverzekering afsluiten

De zon hoog aan de hemel. De wind suist rustgevend langs uw helm. Eén ding is zeker: het leven van een motorrijder is prachtig! Laat daarom uw trouwe, stalen ros goed verzekeren en kies voor Direct Motor Verzekeren. Bereken vandaag nog uw premie of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar 0578 – 200 151 of mail naar info@directmotorverzekeren.nl. Onze medewerkers helpen u graag. Zo is het afsluiten van een motorverzekering zo geregeld!