Motorverzekering afsluiten

Bereken direct uw premie!

Unieke polisvoorwaarden en grenzeloze service.
Unieke verzekering voor motorrijders.

Motorverzekering afsluiten

In uw enthousiasme was u het misschien bijna vergeten: u moet nog een motorverzekering afsluiten! Want ook met een gloednieuwe motor zit een ongeluk helaas in een klein hoekje. Een slippertje, een aanrijding of een brutale diefstal. Het kan zelfs de meest ervaren bestuurder overkomen. Gelukkig doet Direct Motor Verzekeren dan zijn uiterste best om uw pijn een beetje te verzachten. Met snelle schadeafhandelingen, uitgebreide dekkingen én aantrekkelijke kortingen helpen wij u namelijk snel weer op weg. Een fijne reis gewenst! Bereken direct uw premie!

De basisdekkingen

Het afsluiten van een motorverzekering is verplicht. Gelukkig kunt u de invulling hiervan helemaal zelf bepalen. Bent u in het bezit van een motor die ouder is dan 10 jaar? Dan is de keuze voor een WA dekking vaak snel gemaakt. Hiermee verzekert u alle schade die u bij derden veroorzaakt. Schaft u motor van 4 tot 10 jaar oud aan? Dan wordt er in veel gevallen voor een WA+ dekking gekozen. Schade door brand, diefstal, storm en transport worden dan ook vergoed. Met een Allrisk dekking verzekert u daarnaast ook uw eigen schade.

Aanvullende dekkingsmogelijkheden

Bij het afsluiten van een motorverzekering kunt u bij ons ook aanvullende dekkingen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Opzittenden Schadeverzekering
  • Verkeersrechtsbijstand
  • Pechhulp
  • Accessoires

Weet u al welke goedkope motorverzekering het beste bij u past?

Een verzekering van Direct Motor Verzekeren

Een motorverzekering afsluiten waarbij écht aan alles gedacht is? Dat doet u bij Direct Motor Verzekeren! Bij ons geniet u namelijk van een uitgebreide dekking voor helm, motorkleding en bagage. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Binnen onze verzekering kan de no-claimkorting namelijk oplopen tot maar liefst 80%. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke kortingen aan. Denk aan een winterstop- of beveiligingskorting. En rijdt u al meer dan 13 jaar schadevrij? Dan valt u bij uw eerste melding niet terug in uw korting.

Direct een motorverzekering afsluiten

De zon hoog aan de hemel. De wind suist rustgevend langs uw helm. Eén ding is zeker: het leven van een motorrijder is prachtig! Laat daarom uw trouwe, stalen ros goed verzekeren en kies voor Direct Motor Verzekeren. Bereken vandaag nog uw premie of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar 0578 – 200 151 of mail naar info@directmotorverzekeren.nl. Onze medewerkers helpen u graag. Zo is het afsluiten van een motorverzekering zo geregeld!