Motorverzekering berekenen

Bereken direct uw premie!

Unieke polisvoorwaarden en grenzeloze service.
Unieke verzekering voor motorrijders.

Motorverzekering berekenen

De premie voor uw motorverzekering berekenen doet u razendsnel met onze premiecalculator. Binnen een minuut weet u wat u bij ons per maand betaalt. U vult eenvoudigweg uw kenteken, postcode, geboortedatum, schadevrije jaren en startdatum in om de premie voor uw motorverzekering te berekenen. En weet u nog niet welke motor u wilt kopen, maar wilt u wel alvast een schatting van de premie? Dan vult u gewoon de technische gegevens van de motor in om de kosten voor de motorverzekering te berekenen voor het type motor dat u op het oog heeft.

De voordelen van een motorverzekering berekenen bij Direct Motor Verzekeren

Als u besluit vrijblijvend een motorverzekering te berekenen en uiteindelijk af te sluiten bij Direct Motor Verzekeren dan bent u verzekerd van een aantal grote voordelen. Zo krijgt u bij ons een no-claimkorting van liefst 80 procent! Zo wordt u rijkelijk beloond voor uw veilige rijgedrag. Mocht u toch schade rijden, dan handelen we dit voor u razendsnel af. En niet alleen uw motor is verzekerd. U kunt kiezen uit diverse pakketten, waarbij onder meer dekking voor uw helm, motorkleding en bagage inbegrepen kunnen zijn. Om te zien wat u dit maandelijks extra kost, kunt u via de site eenvoudig uw motorverzekering berekenen.

Soorten motorverzekeringen

U kunt uw motor op diverse manieren verzekeren. Afhankelijk van uw voorkeuren kiest u voor een WA-, WA+- of een all risk-verzekering. In alle gevallen bent u tot €2.500.000 euro aan materiële en €6.100.000 aan immateriële schade verzekerd, mocht u een ander deze schade toebrengen. Bovendien helpen we u in Nederland én Europa, wanneer u betrokken raakt bij een ongeval. Waarin de drie soorten dekkingen verschillen vindt u op de pagina over motorverzekeringen. En wat u per type verzekering maandelijks betaalt komt u binnen een oogwenk te weten door op deze pagina uw motorverzekering te berekenen. Kies voor een goedkope motorverzekering.

Advies voor het kiezen van een motorverzekering

Bent u er nog niet zeker van wat in uw situatie de meest geschikte situatie is? Of heeft u hulp nodig om uw motorverzekering te berekenen? Met deze en andere vragen kunt u altijd bij ons terecht. U kunt ons dagelijks tussen half 9 en half 6 telefonisch bereiken via 0578 - 200 151. Een email sturen kan naar info@directmotorverzekeren.online. Wij helpen u graag met het kiezen en berekenen van uw motorverzekering.